Вижте трейлъра на Predator: Hunting Grounds

Нека ловът започне!

2
1741
predator hunting grounds трейлър

Вече стана ясна официалната дата на излизане на Predator: Hunting Grounds след като Sony обявиха повече детайли около играта. Макар и първоначално обявена като PS4 exclusive, това заглавие все пак ще бъде достъпно и за PC феновете.

В съществото си, Predator: Hunting Grounds е несиметричен мултиплейър FPS. Ще можете да играете или като небезизвестния Хищник с разнообразен набор от снаряжение; или да бъдете част от 4-членен екип от елитни бойци, които ще се борят за оцеляване.

Тези от вас, които помнят Evolve ще се натъкнат на подобни елементи и в това заглавие. Например, избирайки да играете като войник ще ви постави в първо лице. Ако ловувате като Хищника обаче ще виждате своя персонаж от 3-то лице, именно както, когато влезете в ролята на чудовище в Evolve.

От IllFonic допълват, че Predator: Hunting Grounds няма да спестява кървави ефекти, което допълнително ще подсилва преживяването. Освен това, ще има възможност за персонализиране на Хищника, което дава oще тактически възможности за всеки играч.

В това не само влиза избор на екипировка, но и възможност да изберете от 3 класове, в които влизат Hunter, Scout и Berserker. Всеки от тях предлага различен тактически стил на игра, като:

  • Hunter е балансиран убиец, който комбинира характерните за останалите 2-а класове черти и умения.
  • Scout e най-гъвкавия и пъргав от тримата Хищници, който с лекота ще позволява да дебнете и достигате своите опоненти.
  • Berserker изпъква със своята издръжливост и нанасяне на големи поражения, като най-вероятно основната му слабост ще бъде обвързана с ограничената мобилност.

Към момента е ясно, че Хищниците ще разполагат с класически оръжия като плазма бластер, сгъваемо копие, “смарт диск”, подсилен лък и емблематичните накитници с остриета. 

Що се отнася до тактическия отряд, ще можете да избирате от редица съвременни оръжия включващи SMG, снайперистки пушки и др.

Predator: Hunting Grounds излиза на 20 Април следващата година за PC и PS4. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари