След успешния си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза отново в ролята на смелата авантюристка в Tomb Raider 2. Това ни съобщават от Segment Next, които са забелязали промяна в профила на Викандер в киноенциклопедията IMDB.

Още през април тази година се появиха слухове, че Викандер е подписала договор за участие в продължението на Tomb Raider, но потвърждение за това нямаше досега. Тази новина не би трябвало да е изненадваща предвид изразеното от самата Викандер да изиграе още веднъж Крофт.

„Да много ми хареса да съм в ролята на Лара. Така че да, ще видим. Ако има публика за това, то за мен ще е удоволствие“, сподели Викандер миналата година, цитирана от Segment Next.

За нов филм от поредицата се разбра тази пролет, когато беше съобщено, че MGM и Warner са подписали договор с Ейми Джъмп (High-Rise) за написването на сценария на Tomb Raider 2.

Няма яснота засега за историята във втория филм. Завръщането на Tomb Raider на големия екран през 2018 следваше събитията от ребуута на Crystal Dynamics от 2013. Дали обаче Tomb Raider ще е киноверсия на Rise of the Tomb Raider от 2013, не е известно. Самият факт, че някой се заема с Tomb Raider 2 звучи любопитно, вземайки предвид това, че първия филм беше финансов неуспех за своите създатели.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за