Внимавайте какви имена слагате за PS Network профила ви, защото Sony може да ги смени

0
408

Тази седмица най-накрая Sony склони да позволява промени в PlayStation Network името на профила ви. Компанията обаче дава едно предупреждение – можете да го променяте, стига новото ви ID да не „нарушава условията на ползване“. Но знаете ли какво се случва, ако случайно новото ви наименование е в разрив с тези условия? Sony ще ви назначи затворнически номер от вида „Temp####“ (диезите са числа). Действието на японската компания е направено във връзка с много потребители, използващи груб и неприятен език в името на профила си.

Това определено не е най-лошото, което може да ви се случи. Преди Sony имаше тенденцията да бъде още по-строга и директно да блокира потребители, пробващи да си слагат противопоказни имена. Компанията идентифицира признаци на расизъм, ругатни и други фрази и ще ги подменя съобразно условията си.

Ако името ви не се хареса на Sony, то ще бъде подменено съобразно гореспоменатия модел и ще бъдете помолени да го смените отново. По същия начин, ако си правите потребителски профил за първи път, компанията отново може да предприеме същото действие, независимо дали сте запознати с условията на ползване или не. Разбира се, можете да запазите затворническото си име, което според някои може да се превърне в мода в PlayStation Network. Можете да промените потребителското си име на вашата PlayStation 4 конзола или през уеб браузър.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари