Водещият дизайнер на EVE Online напусна CCP Games

0
36


Games Industry International съобщават новината, че водещият дизайнер на EVE Online Кристофър Туборг (Kristoffer Touborg) ще напусне CCP Games, за да се отдаде на работа по League of Legends.

Туборг, който е в CCP повече от пет години, съобщи за своето решение на страницата си във Facebook. Той ще се присъедини към звеното на Riot Games в Дъблин.

„Не може да правиш едно и също нещо повече вечно и чувствам, че след повече от пет години е време да пробвам нещо различно“, пише Туборг.

„Чувствам се късметлия, че ми се предостави възможност да работя не само по една от любимите ми игри, а по две от тях. Не мисля, че можех да искам нещо повече от това. Преди години бях обсебен от вселената на EVE, а днес това League of Legends и състезателната атмосфера там“, обяснява Туборг.

Що се отнася до Riot Games, ако гледаме различните класации, то освен, че са създатели на една от най-яките игри в света и водещо заглавие в е-спортовете, то явно е и място, където служителите се чувстват добре. Компанията е класирана на четвърто място в класацията за най-добър работодател сред техно компаниите за 2013 – единствената от гейминг индустрията, която попада сред топ 25.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари