Връщат ексцентричната онлайн игра Glitch обратно на работната маса

1
36

Финалната версия на масираната онлайн игра Glitch беше представена само преди два месеца, но през тази седмица стана ясно, че заглавието ще бъде спряно и върнато обратно в бета статус, предаде Eurogamer.

Към момента регистрациите вече са блокирани и дори да искате няма как да вземете участие в играта, ако нямате стар профил. Налице е само възможност да предоставите електронната си поща и да изчакате да ви поканят. Това обаче може да отнеме седмици, пише в специално предупреждение, публикувано в сайта на заглавието.

Спирането на играта е провокирано от нуждата да се извършат големи промени по Glitch, които няма как да станат успешно, докато има постоянен наплив от играчи. Разработчиците са съобщили, че промените са жизненоважни, за да се осигури правилното развитие на играта в дългосрочен план.

Основните насоки, в които ще се работи са две. Играта трябва да се разкрива пред новите играчи по-бързо, за да могат те да започнат да се забавляват по-скоро. По-трудната задача ще е да се предоставят разширени възможности на вече утвърдените играчи, тъй като в момента няма достатъчно инструменти за създаването на нови и големи места в света на Glitch.

Glitch е браузърна игра, която дава възможност на геймърите да пътуват във времето и да се борят за спасяването на планетата. Графиките са двуизмерни, а действията се извършват на платформен принцип. Разработчик на заглавието е игралното студио Tiny Speck.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари