Всички бъдещи игри на Telltale ще имат мултиплейър

0
15

Всички бъдещи игри на Telltale, от Batman нататък, ще поддържат мултиплейър. Това съобщи творческия директор на студиото Джоб Стафър.

Мултиплеърният компонент ще се осъществи посредством Crowd Play по два начина. Първият от тях се състои в това една общност да избира между четири възможности при избора, пред който героя се изправя. Играчът ще може да види какво мисли общността, че той трябва да предприеме (характеристиката, споделят от студиото, е предназначена за двама до 2000+ играещи), изразено в проценти. Освен това те ще могат да хвалят или порицават играещия чрез поставяне на палец, сочещ нагоре или надолу. В този режим, играещият ще може да има по-голям контрол над събитията, докато вторият ще се основава почти изцяло на общностно взети решения.

Когато играещият избере да ползва Crowd Play, той получава URL адрес, който той може да изпрати на желаещите на да споделят игровата му сесия. Характеристиката бе представена по време на Comic-Con и ще бъде въведена като възможност във всички игри на Telltale от Batman нататък. Първия епизод на приключенията на човека-прилеп излиза в началото на август.

Лично аз не мога да реша, дали Crowd Play звучи като някаква глупост или ще е изключително забавление и попадение за студиото. А вие какво мислите?

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за