Началото на Е3 наближава. Ежегодното лятно събитие ще продължи от 13-ти до 15-ти юни в Лос Анджелис, но преди него големите издатели и компании ще проведат пресконференции за всекиго поотделно. Ако искате да научите новините още преди самото събитие, ние ви предлагаме разписание с конференциите, дни преди началото на Е3 2017 събитието. Най-вероятно те ще бъдат записвани и достъпни за стрийминг на живо – практика, която е все по-често използвана.

Досега Microsoft, Sony, Bethesda и Electronic Arts са обявили точните си планове за Е3. Ubisoft все още се въздържа от коментар и засега има предположения, че разработчикът и издател на игри ще обяви своята конференция както винаги, на 12-ти юни. Освен това знаем, че Nintendo и Oculus въобще не смятат да дават брифинги. Nintendo обаче добави, че ще представи някои нови продукти на същинското събитие.

Тази година Е3 е изцяло отворено към всякаква публика и ESA, която организира събитието, продава 15 000 билета свободно. Цената на тази свобода обаче е сравнително скъпа – минимум $149 само за посещаването на Е3 2017.

В събота, 10-ти юни в 12:00 PT (23ч. местно време), пресконференция ЕА Play ще подаде Electronic Arts. На следващия ден първо ще започне Microsoft (в 14:00 PT или 01:00 на следващия ден местно време), а вечерта ще се включи и Bethesda. В понеделник, 12-ти юни Sony ще подаде конференция в 18:00 PT (05:00 на следващия ден местно време) и според неофициална информация и Ubisoft.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари