Възможно е The Last of Us Part 2 да излезе през февруари 2020

0
94

Като цяло дългоочакваната игра The Last of Us Part 2 е забулена в мистерия. Това обаче не означава, че малко по малко детайли около продължението не изтичат. Това се случи благодарение на озвучителката на главната героиня Ели, Ашли Джонсън, в едно дълго интервю, публикувано в YouTube.

Джонсън сподели интересна информация относно нейната работа като озвучителка на Ели на серията интервюта Between the Sheets. В самото начало на темата обаче актрисата едва не каза „февруари“, преди да бъде прекъсната от главния водещ (моментът се намира в последните десет минути от интервюто). Информацията съвпада със статус в Twitter на един от репортерите на Kotaku, Джейсън Шрайер. Преди няколко седмици той сподели, че датата на издаване на The Last of Us Part 2 е преместена от есента на 2019-та година към 2020, най-вероятно февруари. Евентуално аналитикът Даниъл Ахмад потвърди пред ResetEra, че действително студио Naughty Dog си е поставило за цел втория месец от следващата година.

Разбира се, както забелязахме, много неща могат да се случат през следващите дни. Така че няма да е неочаквано издаването на заглавието да бъде отменено още веднъж. Но изглежда последната година живот на PlayStation 4 ще бъде забележителна, преди конзолата да бъде заменена със следващото поколение по празниците на 2020. Освен The Last of Us, последните PS4 ексклузиви се очертава да бъдат Death Stranding, римейкът на Final Fantasy VII, проектът Dreams на Media Molecule и Ghost of Tsushima. Това обаче не значи, че ще спрат да се издават игри за PlayStation 4. Старата платформа няма да бъде изоставена, но определено ще бъде засенчена от бляскавата нова PS5.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за