В бетата на Battlefield 1 са се включили над 13 милиона човека

0
29

Electronic Arts съобщи, че бетата на Battlefield 1 е поставила рекорд с 13.2 милиона играещи. Така тя измества досегашната най-добра бета, пускана от ЕА – тази на Star Wars Battlefront, която привлече малко над девет милиона.

62.2 милиона убийства на конни ездачи и над 23 милиона убийства убийства по пътищата на BF1, 13 милиона убити от бронирания влак-звяр и почти 29 милиона убийства с хладно оръжие. Това са само част от цифрите, публикувани в специална инфографика от EA.

При излизането на дадената статистика, старши продуцентът на заглавието Алекс Грондал благодари на всички участници в теста и сподели, че разработчиците вече са се заели с анализ на резултатите от бетата и изправяне на някои дребни проблеми в нейния ход. Като например регулиране на лекия танк, който е създаден малко по-мощен, отколкото е трябвало да бъде.

„Желая лично да благодаря на всички за отзивите, които ни предоставихте. Четем публикациите във форума, в социалните медии и разглеждаме и други данни. Опитваме се да разберем в какво сме били успешни и кое не се е получило, както трябва. Ние наистина оценяваме вашата подкрепа. В близко бъдеще ще ви дадем повече подробности за промените, които ще наложим в пълната версия на играта при дебюта ѝ“, написа той.
Играта излиза на 21.10. за конзоли и персонални компютри.

А вие какво мислите за BF1? Може да го споделите в коментарите под настоящия материал.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари