В Германия раздават играта Fallout 76 заедно с употребявани контролери

0
246

Успехът на Fallout 76 излъга очакванията на Bethesda и, изглежда, играта се изгуби сред тълпата. Затова сега много магазини, притежаващи физически копия на заглавието, се опитват да се отърват от тях и да ги пробутат в налудничави промоции. Сега немският филиал на GameStop стартира една такава промоция за страните Германия, Австрия и Швейцария. Всеки, който поръча контролер втора употреба (независимо дали е за PlayStation 4 или Xbox One), получава безплатно копие на онлайн шутъра.

Не, тук не говорим дори за използвано копие. GameStop раздава чисто нови кутии с Fallout 76 за PlayStation 4 и Xbox One в зависимост кой контролер поръчате. Нека направим сметката: първоначално играта се продаваше за цели седемдесет евро (като наскоро цената беше намалена на €30). Един нов DualShock 4 контролер пък се продава за около петдесет евро. Използваните би трябвало да бъдат значително по-евтини. Изглежда на търговеца му е по-лесно просто да подари играта заедно с други продукти, вместо да я продава.

GameStop не е единствената компания, която отчаяно се опитва да се разчисти складовете си от Fallout 76. Голямата верига от магазини за електроника Saturn (отново от Германия) също раздава копия на играта на едро. Този път обаче търговецът я предлага единствено с Xbox One Bundle пакета. Тоест, срещу 500 евро вие получавате една конзола с предварително инсталирана Fallout 76 игра на нея и отделно още един диск с Fallout 76 (за приятел).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за