В играта Battlefield 1 се появиха подобни на зомбита същества

2
18

В мултиплатформената компютърна игра Battlefield 1 потребителите са забелязали същества, подобни на зомбита. За това наскоро алармираха самите геймъри, прибавяйки към думите си малък видеоклип в потвърждение на това.

Твърди се, че няколко отбора в Battlefield 1 са забелязали съществуването на зомбита в шутъра. Все още никой не се е сблъсквал с тях, тъй като се чуват странни звуци и ревове зад затворената врата на бункер, която не може да бъде отворена. Геймърите твърдят, че там са заключени същества, очевидно опитващи се да избягат навън. Самите разработчици на нововъведението не са коментирали този случай.

За справка: Battlefield 1 – това е една от серийните компютърни игри в 3D жанра от първо лице. Разработчикът е корпорацията Dice, която вече е пуснала около 14 варианта на посочената по-горе серия. Предимствата на сюжета и функционалността на Battlefield 1 могат да оценят всички потребители на платформите PlayStation 4, Windows и Xbox One. След премиерата през 2016 г. коментарите за играта са положителни не само от геймърите, но и от множеството критици.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари