В Интернет се появиха първи кадри от World War Z

0
234

Ако сте фенове на World War Z, филмът от 2013 с Брад Пит, то най-вероятно очаквате с нетърпение появата на видеоиграта със същото име.

Кооперативният зомби сървайвъл екшън на Saber Interactive и Paramount ще ви предложи пълчища неживи, които да отстрелвате в изключително наситен и интенивен екшън, разпростиращ се на огромна площ в модерни версии на Токио, Ню Йорк, Йерусалим и Москва.

Играта излиза утре, а в края на миналата седмица видяхме и първите геймплей кадри. Първите копия на играта вече бяха раздадени на избрани, а GamerpreyHD ни доставя поглед над това, което ще ви предложи заглавието.

Първото видео идва от PC версията на играта, а второто – значително по-дълго като продължителност, ни представя кадри от PS4 версията.

„Човечеството е на ръба на изтреблението. От Ню Йорк до Москва и Йерусалим, апокалипсисът на неживите продължава да се разпространява. Безброй безпощадни зомбита без никакво чувство на страх превземат незасегнатите от заразата пространства и инфектират малцината оцелели на World War Z. С наближаването на края, една малка група от опитни бойци, обединяват сили. Сами, ние сме лесна плячка. Заедно обаче, ние може лесно да се справим с рояка и да ги притиснем. Понеже нашата история – историята на човечеството – може да продължи, до тогава, докато нашият живот продължава“, гласи анонса на играта, която излиза за конзоли и PC на 16.04.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за