В новата компилация Windows 10 10586.318 има значителни подобрения на DirectX 12 и на игри от Windows Store

0
35

В началото на тази година в електронния магазин Windows Store се появиха първите пълноценни игри за операционната система Windows 10. Благодарение на съвместната работа на програмистите на новата операционна система и Microsoft Studios, в магазина за приложения за Windows 10 се появиха игрите Gears of War: Ultimate Edition, Rise of the Tomb Raider, Quantum Break и Forza Motorsport 6: Apex (Beta). Те бяха посрещнати с интерес но и с негодувание от страна на геймърите, които се сблъскаха с многобройни технически проблеми. Microsoft представи новото кумулативно обновяване за Windows 10, което излезе вчера и инсталира версия 10586.318 на операционната система. Освен многобройните промени и подобрения, обновяването съдържа значителни подобрения за DirectX 12 и за някои игри от Windows Store.

 

Промените бяха съобщени от създателите на DirectX в корпоративния блог. След инсталирането на новото обновяване, което се разпространява чрез Windows Universal Platform, се премахва ограничението на кадрите в секунда. Другият нов момент е, че игрите могат да използват технологиите NVIDIA G-SYNC и AMD FreeSync. Сега игрите поддържащи DirectX 12 имат по-плавни и детайлни изображения, работят по-бързо и стабилно. Промените в ОС Windows 10 10586.318 се отнасят за всички игри и приложения в рамките на UWP.

Програмистите допълват, че съвсем скоро във Windows Store ще се появят обновявания за Gears of War: Ultimate Edition и Forza Motorsport 6: Apex (Beta), които ще отстранят забелязаните бъгове.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за