В новата FIFA 16 са добавени женски футболни отбори

0
29

Electronic Arts съобщи, че в следващото издание на популярната серия футболни симулатори FIFA за първи път ще се появят женски футболни отбори.

 

Футболният симулатор FIFA съществува от 22 години, но за пръв път ще може да наблюдаваме симулираната игра на жени-футболисти. Eurogamer допълва, че може да се играе за националните отбори на Англия, Германия, Франция, Швеция, Испания, Китай, Мексико, Италия, САЩ, Австралия, Бразилия и Канада.

Създателите на FIFA 16 подчертават, че не може да се противопоставят мъжките футболни отбори срещу женските, но всички отбори ще са достъпни в онлайн и офлайн мачовете.

 

Авторите на играта обръщат внимание, че женските национални отбори са едно от най-важните неща в новото издание на играта, с помощта на което милиони геймъри ще „могат да играят по нов начин“. Electronic Arts обещават, е феновете на FIFA ще получат „автентичен опит“ относно женския футбол благодарение на иновационната система за регистриране на движенията, използвана при създаването на новата FIFA.

 

Реакцията на геймърите към главното нововъведение в FIFA 16 е много бурна. Преобладава мнението, че Electronic Arts би трябвало да съсредоточи вниманието си върху други аспекти на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за