В Apex Legends вече са баннати над 15 хиляди профила на чийтъри

0
577

Измамниците се въртят около популярните неща, затова никой не би се изненадал, ако види чийтъри в Apex Legends. Проблемът е, че идентифицираните такива вече наброяват цели 16 хиляди, а играта излезе едва преди две седмици. Не че числото е много голямо в сравнение с други игри, но за това кратко време е наистина изненадващо и сериозно пречи на обикновените геймъри, които не разчитат на хакове.

Информацията за блокираните играчи сподели студиото Respawn в специална публикация в портала Reddit. Постът гласи: „До последния момент над 16 хиляди профила на чийтъри бяха идентифицирани и баннати от Apex Legends. Чийтърите са тъпаци! Ако се натъкнете на такъв, моля, опитайте се да запишете доказателството и ни кажете„.

Доказателството може да бъде най-различно – можете да снимате играча или да запишете видео. Respawn приема дори да посочите само ID-то на героя и разработчиците веднага ще прегледат акаунта.

Междувременно Respawn Entertainment вече подготвя нов пач за Apex Legends, премахващ някои досадни проблеми на новата игра. Очаква се да бъде въведен и специален механизъм за алармиране за неприятни чийтъри (засега можете само да използвате външен сайт). Respawn сподели: „Както навярно можете да си представите, когато пуснеш нова игра и 25 милиона души се появят още в първата седмица, винаги се откриват всякакви бъгове или експлойти...“

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за