Rockstar Games представи гигантското обновяване Gunrunning (контрабанда с оръжие) за Grand Theft Auto Online. Предлагат се версии за персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One.

Новото обновяване предлага на геймърите да станат оръжейни барони на територията на Лос Сантос и окръг Блейн. Играчът може да закупи бункер, който се използва като подземен бастион, откъдето ръководят бизнеса си. За да се изпълни поредната мисия се налага играчът да стане бос, шеф или президент на мотоклуб. За разширяването на дейността, в бункера може да бъде изграден команден център.

В каталога Warstock Cache and Carry се предлагат огромни автомобили – истински масивни крепости на колела, които могат да бъдат модифицирани. Оръжието може не само да се купува и продава, но и да се разработват нови оръжия от страна на учените.

Новото допълнение добавя в GTA Online шест много добре въоръжени транспортни средства: бронетранспортьор, бронираното бъги Dune FAV, тежкотоварния Half-Track, байк с реактивна тяга, автомобилът Tampa и транспортер с противовъздушна отбрана.

Обновяването Gunrunning за GTA Online излиза на 13-ти юни тази година за PS4, Xbox One и персонални компютри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари