Фенове откриха в GTA V нова мисия с пришълци. Според геймърите, новата мисия съвсем не е лесно да бъде бъде намерена, и че засега тя е скрита от потребителите.

Файловете за играта се появиха след поредното обновяване, но да се стартира мисията онлайн, засега е невъзможно. Новата мисия в GTA V е открита от екипа Chiliad Mystery Guru Team, които от няколко години претърсват тази игра за най-различни тайни и секрети. Новите файлове бяха открити от феновете в геймърския каталог. При по-внимателно изучаване на този материал става ясно, че те са предназначени именно за новата мисия. С помощта на сложни машинации, феновете успяха да стартират тази мисия.

Оказа се, че в новата задача се налага да бъде намерен разбилият се в планината Чилиад извънземен кораб. Геймърите трябва да търсят и намират различните останки и да откраднат особени яйца. След това ще трябва да се борят с извънземната цивилизация и да скрият награбеното в специален бункер. Въпреки че файловете са работоспособни, те не са достъпни за потребителите, но това е сигурен признак, че обновяването с извънземните ще излезе скоро.

Засега мисията с пришълците не изглежда особено впечатляващо, но това е все още съвсем суровия вариант, който навярно ще бъде солидно подобрен и разкрасен.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари