Фенове откриха в GTA V нова мисия с пришълци. Според геймърите, новата мисия съвсем не е лесно да бъде бъде намерена, и че засега тя е скрита от потребителите.

Файловете за играта се появиха след поредното обновяване, но да се стартира мисията онлайн, засега е невъзможно. Новата мисия в GTA V е открита от екипа Chiliad Mystery Guru Team, които от няколко години претърсват тази игра за най-различни тайни и секрети. Новите файлове бяха открити от феновете в геймърския каталог. При по-внимателно изучаване на този материал става ясно, че те са предназначени именно за новата мисия. С помощта на сложни машинации, феновете успяха да стартират тази мисия.

Оказа се, че в новата задача се налага да бъде намерен разбилият се в планината Чилиад извънземен кораб. Геймърите трябва да търсят и намират различните останки и да откраднат особени яйца. След това ще трябва да се борят с извънземната цивилизация и да скрият награбеното в специален бункер. Въпреки че файловете са работоспособни, те не са достъпни за потребителите, но това е сигурен признак, че обновяването с извънземните ще излезе скоро.

Засега мисията с пришълците не изглежда особено впечатляващо, но това е все още съвсем суровия вариант, който навярно ще бъде солидно подобрен и разкрасен.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
тралалалалаХищникаLALALALALA Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
LALALALALA
LALALALALA

не пришълци а извънземни оправете си авто превода

Хищника
Хищника

А пришълеца ко е? Бухал?

тралалалала
тралалалала

пришълец-другоземец,човек от друга земя преселил се от далеч
извънземен-същества от други планети
LALALALALA e има право !!!
БУХАЛ>>> https://youtu.be/wGU0OWkvcxU