В Kickstarter се появи проект за лайв-екшън серии по Final Fantasy 7

0
17


Ето това вече е любопитно. В Kickstarter се появи нов кандидат за слава – Final Fantasy 7: The Web Series – лайв-екшън серии по Final Fantasy 7. Изглежда, че култовото RPG на Squaresoft може да получи реализации в лицето на сериен филм в съвсем скоро време, а екипът, който стои зад проекта наброява 250 човека, което говори за това, че хората са сериозни.

Вероятно си спомняте клипа по-долу, който се появи миналата година. Италианците, които стоят зад него са обединили сили с филмово студио в Питсбърг и компанията Shinra Productions LLC заедно с проефесионалисти от цял свят, за да може лайв-екшън сериите да видят бял свят. Те даже си имат вече и актьори, които ще изиграят Тифа и Барет, но до голяма степен много неща зависят от финансирането в Kickstarter. Да се надяваме, че всичко ще е ОК и заветната цел от 400 000 долара (което е смешна сума за филмова продукция днес) ще бъде достигната.

Ако това стане, сериите ще придобият сезонен формат и ще са достъпни за свободно гледане в YouTube. И още нещо, хората зад проекта са си осигурили правата за прекрасната музика, така че нищо няма да ни липсва. Остава ни да чакаме и да се надяваме.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари