Хората от PUBG Corporation не престават да подобряват преживяването на хората, населяващи света на PlayerUnknown’s Battleground и едно от новите неща в последното обновление за играта цели именно това.

Ако харесвате PUBG, но ви е писнало от тролове, които се опитват по всякакъв начин да ви съсипят удоволствието от играта, то след обновление 10.2, вие ще започнете да се чувствате малко по-комфортно. Един от акцентите в споменатото обновление е въвеждането на репутационна система. Тя ще отразява поведението на играещия по скалата от 0 до 5, като нулата ще отразява негативното поведение, а петицата – отлично. С времето, този показател ще нараства, така че колкото по-добре се отнасяте с другите в играта, толкова по-добра ще е вашата репутация.

„Запазването на взаимодействията в играта в здравословен вид е важно за нас. Знаем, че страстите могат да се разгорят доста в Battlegrounds, но негативното поведение никога не е оправдани. За да запазим нещата далеч по-разумни, докато се убивате един други, ние въвеждаме репутационна система в PUBG“, пишат от PUBG. Те обясняват, че ще може да проверите своята репутация в Team Finder от Team Member списъка.

Заедно с новата репутационна система, обновлението представя и редица други подобрения и нови неща като стилната Coupe RB. Това ще е второто най-бързо превозно средство в PlayerUnknown’s Battleground и ще е достъпно в картите Erangel, Miramar и Sanhok. Пълният списък с промени, който идва със следващото обновление за играта може да видите тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари