Дойде време безплатно да се сдобием с още няколко добри игри. В услугата за цифрова дистрибуция Steam започва промоция на многопотребителския шутър Quake Champions. От 10 юни до 18-ти юни можете да получите безплатен билет за ранен достъп до проекта, а освен това в този период действа и намаление на така наречения Champions Pack.

Можете да играете самостоятелно с ботове, а също и с други хора в класическите Deathmatch, Team Deathmatch и Instagib, както и в новите режими Ranked Duel и 2v2 mode. За да може Quake Champions да остане в профила Ви, трябва да го инсталирате на вашия компютър и да играете в няколко битки.

Също така, в рамките на годишната разпродажба, в услугата GOG за безплатно изтегляне е достъпен фентази шутъра с елементи на rogue-like под името Ziggurat. В тази игра вие трябва да управлявате магьосник, който да се измъкнем от зловещ лабиринт и да не спирате пред огромния брой опасности. Подземията и враговете ще са генерирани на случаен принцип при всяко преминаване, така че Ziggurat обещава много емоции. Промоцията продължава 48 часа до 16:00 ч в сряда на 13 юни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за