В WoW Classic ще липсва една от любопитните възможности на оригиналната World of Warcraft

2
1504

В оригиналната World of Warcraft игра Blizzard имаше особен афинитет към убиването на героите в играта. Тогава от тях оставаха скелетите, като така геймърите можеха да произвеждат множество мъртви свои версии, проснати по пода. Преди време това се използваше като ясен знак, че навлизате в опасен район, където вероятно са се проваляли много преди вас. Във WoW Classic обаче тази функция няма да я има. Умирате, вашият скелет пада на земята и след известно време изчезва.

За някои фенове с това Blizzard изневерява на цялата концепция, която трябва да бъде World of Warcraft Classic. Компанията обаче има добра причина да направи тази промяна, адаптирайки се към модерните вкусове (и пороци). В Reddit форумите след запитване от феновете Джош Грийнфийлд (познат още като Aggrend) сподели, че възможността била твърде често неправомерно използвана от някои геймъри:

„Макар да разбираме, че това беше ценна част от първоначалната WoW и първите експанжъни, някои индивидуални играчи, оставящи множество скелети, проявяват противопоказно поведение, пишейки реклами, гневни и други негативни съобщения. Затова функцията няма да е част от WoW Classic“.

Разбира се, това би било неприятна липса за хората, помнещи World of Warcraft в самото начало на видеоиграта. Някои фенове предложиха скелетите да се преместват на случаен принцип, за да не могат да се използват за лоши цели и едновременно да допринасят за атмосферата. Blizzard обаче е взела окончателно решение и не възнамерява да преразглежда случая (поне засега).

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Сиренето
Сиренето

Еххх д’еба

VVV
VVV

Literally unplayable.