Геймплеят на Uncharted: The Lost Legacy с преследване и престрелки (видео)

0
35

Naughty Dog публикува видео с геймплея на Uncharted: The Lost Legacy. Това е самостоятелното допълнение на много топло приетата от геймърите игра Uncharted 4.

Този клип първоначално бе демонстриран на само на някои подбрани журналисти на събитието Е3. Сега материалът е достъпен за всички желаещи. Видеото показва как безстрашната Клои Фрейзър в компанията на Надин Рос за около девет минути успява да общува до насита, да избяга от вездесъщия джип, да застреля десетки врагове и да се занимава с изучаването на старинните локации. Общо взето, това е типичната атмосфера на всяка една от излезлите части на играта Uncharted.

Клои Фрейзър и Надин Рос в новото допълнение Uncharted: The Lost Legacy са изпратени в Индия, като част от действието се развива в Бангладеш. Предстои пътешествие в дълбоките индийски гори. Целта на това пътешествие е доста странна: търсенето на артефакта „Бивната на Ганеша“. Необходимо е да се разгадае тайната на артефакта и да се предотврати чудовищен катаклизъм.

Като цяло, пред геймърите застава типичният Uncharted 4 с главен герой от женски пол, с типичните разрушителни локации, скокове и напористи врагове.

Uncharted: The Lost Legacy е планирана да излезе на 23-ти август тази година. Платформата на тази игра е известна: PlayStation 4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари