Геймърите покориха Cuphead – вижте всички 28 босове победени

2
366

Когато Studio MDHR пусна своя страхотен шутър/платформър Cuphead за Xbox One и PC миналата седмица, две неща станаха очевидни веднага – играта е с наистина страхотна визия и атмосфера и е доста трудна.

Това обаче изобщо не спря геймърите да приемат предизвикателството и само дни по-късно те буквално се подиграха на Cuphead.

Например, YouTube потребител с прякор Aeraloth сглоби през уикенда едно впечатляващо видео, което показва как побеждава всичките 28 босове с рейтинг А+ и без да бъде ударен нито веднъж.

Ако видеото ви вдъхнови да се пробвате и вие, не забравяйте, че както обикновено РС версията на играта е пълна с бъгове. Studio MDHR работи по пач, а дотогава призовава да не ползвате ALT-Tab, за да излизате от играта, защото има опасност да изгубите сейв файла си. С други думи, играйте на конзола – така, както винаги е трябвало да бъде.

А междувременно, вижте и видеото, наистина е интересно.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
D'artZ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
D\'artZ
D\'artZ

Доста зле написана статия – да играем на конзола, както винаги трябвало да бъде? 😀 Иво, откъде ги изравяш тия бедняшки селяндурски лафченца?

D\'artZ
D\'artZ

Не е добре да си показваш пристрастията, Ивчо, нали си журналистче уж? Очаквам да получа линк потвърждаващ обосновката ти за качествено надмощие на конзолите над компютрите, защото си го съобщил като доказан и неоспорим факт 🙂 Чакам, Ивче. И ми посочи бъговете, написал си „пълна“, явно има повече от дузина 🙂 И за това чакам, Ивке.