Почитатели на Call of Duty: Warzone обявиха своето възмущение от продължаващите проблеми в играта, обединявайки се в кампания под името #FixWarzone (или „Оправете Warzone“). Тя стартира в Reddit и цели привличане на вниманието на Activision и разработчиците към настоящето състояние, в което се намира играта, различните бъгове и липса на баланс.

Warzone е един от най-популярните онлайн шутъри от последните години, но постоянните проблеми, които остават непоправени нервира геймърите, като освен бъговете в нея, споменатата липса на баланс в геймплея, огромен проблем продължава да е и присъствието на чийтъри. От друга страна, Infinity Ward и Raven Software остават сякаш глухи за предаваните от геймърите проблеми, като основното, което правеше последната актуализация за играта беше намаляване на размера ѝ. Въпросната кампания цели именно привличането на вниманието на двете студиа, като призовават всички, които искат да се включат в нея да променят тага на своя клан на FIXWZ.

Стартът на кампанията е даден от потребител на Reddit с псевдоним SindraGan2001, като публикацията му е получила огромно одобрение, а в самата тема за два дни вече има над 1500 коментара.

„Ако проработи, проработи. Нищо лошо няма да се случи, така че се опитайте да популяризирате идеята“, пише SindraGan2001. Дали кампанията ще успее, не е сигурно, но усилието на общността зад Warzone да спаси играта със сигурност е положителна новина.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари