В някои случаи видеоигрите наистина могат да доведат до пристрастяване и обсебване на свободното ти време, но геймър с псевдонима Hayete отнася нещата на съвсем различно ниво.

Въпросният потребител на Reddit прекарал девет месеца в игра на заглавия от света на Assassin’s Creed, поставяйки си точно конкретна цел: да не позволи да бъде ударен и веднъж даже от противник. И успял. Започнал експеримента си през миналата година и през тази седмица завършил своя „подвиг“ след прекарани почти 950 часа в игра.

„Март 2020. След като приключих две големи предизвикателства от типа „Без поражения“ от други игри, се замислих какво да е следващото ми предизвикателство. По това време безгрижно приключвах 100%-овия си преход през AC Odyssey и ми хрумна нещо. Колко яко би било, ако изиграя Odyssey без да поема, каквато и да е щета. Дали е възможно? След няколко проби и грешки, аз осъзнах, че това е възможно и започнах да градя стратегии и изкарах играта спокойно“, пише Hayete, който явно е стриймър. Девет месеца по-късно, от AC1 и Brotherhood до Odyssey, и преминавайки през трилогията на най-голяма трудност, Hayete успял – завършил игрите без да получи един-единствен удар. Освен самият рекорд, който без съмнение си е впечатляващ, Hayete споделя и някои свои мисли и наблюдения, които му дошли докато преиграва любимата си поредица.

Така например, той счита, че най-добрият стелт в сериите е Unity, а най-добра история? Първата игра. Най-лошата история в поредицата, Hayete смята, че е в Unity. Най-добрата музика – Assassin’s Creed Revelations, най-добра комбат система – във Valhalla, а най-добре пресъздадени бойни сцени – в Assassin’s Creed 3. За Hayete, най-добър главен персонаж в сериите е Ецио, а най-добър поддържащ герой: Леонардо да Винчи. Най-красив свят: Assassin’s Creed Odyssey. Най-доброто оръжие, Hayete смята, че е димната бомба, а най-реалистичната среда – в Unity, най-неоптимизирана в техническо отношение Syndicate, а най-глупавите NPC-та – в AC1. Заедно с това, Hayete отделя време да сподели и своята лична класация за игрите от поредицата, съпоставяйки ги с настроенията в YouTube и Reddit. Докато във втората класация, първата тройка се заема от Black Flag, Rogue и Odyssey, то за Hayete, личният му топ три е съставен от Assassin’s Creed Odyssey, следван от Unity и Revelations. На последните места пък нарежда Valhalla, Origins и първата игра от поредицата.

А вие, как ще коментирате постижението му и съгласни ли сте с наблюденията му относно различните елементи в отделните игри от света на Assassin’s Creed? Може да споделите в коментарната секция под настоящия материал.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари