Геймър изпрати до Белия дом петиция за връщането на играта Flappy Bird

7
20

Абсурдът около играта Flappy Bird продължава! След като създателят й сам реши да я изтегли от интернет, в eBay бяха пуснати в продажба стотици смартфони с инсталираната в тях игра. Изглежда, обаче, и това не е достатъчно. Един отчаян геймър е до такава степен потресен от липсата на Flappy Bird, че е изпратил петиция до Белия дом с молба играта да бъде върната.

Въпросната петиция е създадена от човек представящ се само с инициалите D.S. В съдържанието на документа той моли администрацията на Обама да върне обратно Flappy Bird и да „спаси милионите, които са изгубили играта или които тъкмо са били решили да започнат да я играят“.

Изглежда обаче тези милиони геймъри или си скубят косите затворени в стая без достъп до интернет, или просто не са заинтересовани от съдбата на Flappy Bird, тъй като до момента петицията е подписана само от единайсет човека. Целта на D.S е да събере поне 100 хиляди подписа до 15 март – това е необходимата бройка подписи, срещу която от Белия дом биха дали становище по който и да е проблем. За да може да се открие на сайта WhiteHouse.gov, обаче, една петиция трябва да е подписана от поне 150 човека. Петицията на D.S е доста далеч дори от тази цел.

Дори, обаче, ако по някаква случайност петицията стигне до Белия дом, те едва ли биха могли да направят кой знае какво, тъй като създателят на играта е от Виетнам и живее в родната си държава. Не е ясно дали D.S е уведомен за тази малка подробност, но, така или иначе, какво му пречи поне да опита.

Вижте съдържанието на петицията тук.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
marto008
marto008

Хайде да влизат вече китайците и руснаците в САЩ и да се приключва. Тогава тъпите американци ще разберат какви са важните неща в живота и какво е наистина да се бориш за собствената си държава.

Azhen
Azhen

Те не са виновни, то правителството им ги прави такива, масово затъпяване посредством забавления и никакво умствено развитие.На тях такива овце им трябват които не задават въпроси а поемат всичко което им се каже.

marto008
marto008

Е колко трябва да си тъп и безмозъчен за да дадеш $100k за iPhone с Flappy Bird или да изпратиш петиция до Белия дом за да върнат игра? Ясно е, че 90% от телевизионните им предавания, филми и музика са пълен боклук и това се прави целенасочено, ама да стигнат до такава степен на малОумие…

Yaskata
Yaskata

Завиждате вие яко! Точно такъв трябва да е човешкия живот, да не се обременява средностатистическия човек с това дали ще успее да си плати тока, водата, телефона и т.н. Щото в Америка такива проблеми нямат, това че ние имаме и че живеем в продънена държава е нормално всяко нещо да ни се струва идиотско. В САЩ геймърството е професия, какво по-хубаво от това със забавления да си вадиш хляба, а българина ще каже, че това е несериозно и ще сложи сервитьорската престилка 🙂

marto008
marto008

Не става въпрос за това, човек да трябва да се обременява със сметки. Въпросът е, че хората са стигнали до състояние, в което най-важното нещо е да не си пропуснат сериала по телевизията или вместо да свършат нещо полезно за себе си, те пращат петиции за връщане на игра, която не успя да изтрае и една седмица. А това, че българинът не може да види по-далече от носа си, всички го знаем :).

Yaskata
Yaskata

Не човек, ти си поредния българин, който показва най-характерната черта на манталитета ни, а именно постоянно негативното мислени и неподготвеноти изказване по каквато и да е била тема. 1-во моля те ти от къде знаеш, че на американеца най-важното нещо е да не си изтърве сериала, това са приказки-вятърни мелниц. Как може да приказваш толкова наизуст, ако това е най-важното нещо на американеца, как подяволите те са на светлинни години пред нашето общество, а българина който хич не бърза да гледа турски сериали явно е по интелигентен. 2-ро проумяваш ли в САЩ има професия геймър и много хора си вадят… Виж още »

marto008
marto008

Отговори си на въпроса какво го интересува консуматорското общество и ще разбереш. Американците са толкова напред пред нас, защото не мрънкат като нас, имат високо самочувствие, не са били зависими от никого и не са ги е*бали руснаци, немци, турци и тнт. Проумявам, че в САЩ има професия геймър и не виждам нищо лошо да има, не знам как реши, че смятам това за глупост.