Геймър, който се подвизава под псевдонима „Chris Da Cow“, е успял да построи Вселената, каквато я познаваме – в Minecraft. Независимо дали става въпрос за супер звездни купове, черни дупки, мъглявини и всичко останало, ще ги намерите там. Колко време е отнело това?

Около 2 месеца, а процесът е точно толкова сложен, колкото си мислите.

Ако се интересувате от изграждането на нещо подобно в Minecraft, ще ви е необходим мод, наречен „WorldEdit”. Той се справя с по-голямата част от тежката работа, като елиминира необходимостта от ръчно поставяне на много от блоковете. 

Ето и списък на останалите добавки, които създателят е използвал в този проект:

  • BSL shaders
  • Replay Mod
  • Optifine
  • Galaxy Texture Pack
  • Distant Horizons Mod (1000 chunks)

Вложих душата си в този проект и честно казано е много емоционално да кача това след 2 месеца постоянна работа. Това е най-доброто видео, което някога съм правил, по отношение на всичко – от подобрен разказ до най-добрите билдове, които някога съм създавал.

Chris Da Cow

В бъдеще този тип творения може да се създават от изкуствен интелект.

Един друг играч използва изкуствен интелект, за да проектира актуализация на Minecraft. Ютубърът SystemZee е искал да разбере какъв би бил резултата. Затова е позволил на изкуствен интелект да разработи „Minecraft: World Domination“.

ИИ беше този, който нарече актуализацията „World Domination“, преди да генерира персонализирано лого, лък от лава, кука и дори гигантска костенурка. Това не е всичко, защото след това ИИ е помолен да добави още едно животно в играта. Резултатът се оказа гигантски слон. Вижте във видеото.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари