Главната кампания във Vampyr ще е близо 30 часа

0
199

Вампирското приключение на Dontnod Entertainment може да предложи продължително забавление, особено, ако решите да завършите всички странични дейности и мисии.

Днес излиза Vampyr на Dontnod (Remeber Me, Life is Strange) – дългоочакваното заглавие, в което влизате в ролята на наскоро завърнал се от войната медик, носещ със себе си белезите на вампиризма. За да представят по-добре своята игра, от студиото проведоха тази седмица специална дискусия от сериите AmA (Ask me anything) на страниците на Reddit, където отговориха на редица въпроси, които интересуват геймърите. Един от тези въпроси засягаше продължителността на играта. Изглежда, че това ще варира от стила ви на игра – от 15 до 30 часа, а ако искате да разгледате света на Vampyr в неговата пълнота, то ще ви отнеме даже повече време.

Един от основните акценти, над който Dontnod фокусираха вниманието при представянето на играта преди излизането ѝ е свободата, която те дават на играещия. „Във Vampyr получавате достъп до това неизбежно насилие, което е навсякъде, но именно когато се стигне до него, идва и образа на героя Джонатан Рийд, който иска да окаже влияние на света. Играейки като Рийд, вие може да отнемете живота на всички граждани в играта (общо на брой 60) или да се опитате да ги пощадите. Всичко, зависи от вас, наистина“, обясняват хората от студиото.

Играта получи вече и своите ранни ревюта, които подчертават силните страни на Vampyr, макар и да не забравят да отбележат и някои нейни по-слаби страни. Така например, VG24/7 наричат Vampyr “амбициозен шедьовър с простими пропуски“, а Eurogamer Italy го определят като „великолепно екшън RPG с изключително вдъхновяваща среда и множество свежи механики“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за