Гласът зад Нейтън Дрейк не смята, че Марк Уолбърг е подходящ за ролята на Съли в предстоящия филм по Uncharted

0
417

Небезизвестният глас, който озвучава главния герой Нейтън Дрейк в приключенския шедьовър Uncharted, Нолан Норт, разкри своето мнение за кастинга на предстоящата филмова адаптация, като отбеляза, че Марк Уолбърг не е подходящ за за ролята на Съли.

Коментарът на Норт се появи в един от скорошните епизоди на Youtube поредицата Retro Replay, където той спомена, че е повече развълнуван за бъдещия сериал на HBO по The Last of Us. 

“Фактът, че те ще направят сериал по The Last of Us отколкото филм е далеч по-добре”, казва Норт. “Имайки предвид, че в екипа им е създателя на сериала Chernobyl – това е голямата работа; по-скоро това ме вълнува, честно казано, а не толкова филма по Uncharted. Обичам Марк Уолбърг, но просто не го виждам като Съли. 

Озвучителя смята, че Марк е лош избор за ролята на бащата на Нейтън Дрейк, който в самата игра, както мнозина помнят е много по-възрастен отколкото Уолбърг. Преди да се превърне в същински ад цялата продукция около филма, Марк всъщност е бил главен кандидат за основната роля.

Трой Бейкър, който озвучава Сам в Uncharted 4: A Thief’s End се съгласи с твърденията на Нолан, допълвайки, че не смята, че филма въобще ще се реализира в крайна сметка. 

И с право, особено като си припомним през колко промени се наложи да премине продукцията в продължение на 10 години…

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари