Големи игри като Assassin’s Creed: Origins и Far Cry 5 ще са достъпни за опит на Gamescom

0
108

Едно от най-големите събития в историята на гейминга, Gamescom, ще се проведе по-късно този месец в Германия. Очаква се шоуто да привлече стотици хиляди фенове да се забавляват, така че не е голяма изненада, че и големите компании също ще са там да представят новите си продукти. Тази седмица Ubisoft разкри плановете си за Gamescom, където геймърите ще искат да опитат най-новите горещи заглавия преди всички.

Ново предварително видео изобразява игри като Far Cry 5, For Honor, Assassin’s Creed: Origins, Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Just Dance 2017 и други големи заглавия. Според издателя, секцията на Ubisoft ще е оборудвана с около 300 станции за игра, където геймърите ще могат за първи път да играят на новите игри. Освен това, включилите се ще получават ексклузивни награди, когато заглавията бъдат издадени и доставени.

Освен това eSports събитието на Rainbow Six Siege ще се завърне с втори сезон едновременно с Gamescom. То ще е достъпно за гледане от всички желаещи посредством Twitch. Microsoft също ще присъства на Gamescom, където ще можете да играете на супер-мощната Xbox One X два месеца преди официалното й пускане. Компанията твърди, че подготвила и много други изненади, които феновете да разкрият.

Gamescom събитието ще се проведе от 23-ти до 26-ти август в Кьолн, Германия.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари