Тази седмица излезе голям ъпдейт за Xbox One, който носи със себе си много нови функции и подобрения, които Microsoft подхвърляше като слухове през целия месец.

Основно, променен е интерфейсът на конзолата и по-конкретно началното табло (Dashboard) заедно с добавяне на по-преки начини за достъп на най-използваните от потребителя функции. Иконката на играта в началния екран е смалена значително, за да освободи място за опции за прескачане към свързани области като Game Hub. Освен това, задният фон ще се променя в зависимост от избраната игра (в случай, че не сте задали конкретен такъв).

Освен това помощният екран също е усъвършенстван, като сега е достъпен само чрез един клик на Xbox бутона, вместо с два. Първият панел позволява да се прехвърлите към началния екран или в секцията My Games and Apps, заедно с последно използвани приложения, пинове и други. Освен това можете да избирате по-бързо музика за фон от Groove Music или да влезете в менюто GameDVR, за да запишете по-лесно видеа с различна дължина.

Заедно с това Microsoft иска да предостави на потребителите новата услуга за стрийминг на живо Beam, като с новия ъпдейт конзолата получава пълна интеграция. Други допълнения включват нов тракер на постижения (който като че ли компенсира липсата на Snap mode), битстрийм на Blu-ray плеъра и опцията „Co-pilot“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за