Готвят кръпка за проблема с прицелването в Uncharted 3

0
38

В скоро време почитателите на Uncharted 3 може да получат кръпка, която да оправи проблемите с прицелването, от които се оплакват доста от играчите. Това стана ясно след като игралното студио Naughty Dog, което се грижи за заглавието, покани в централата си двама от недоволните геймъри, предаде Eurogamer.

В началото специалистите на Naughty Dog контрираха недоволствата на играчите и твърдяха, че в системата за прицелване няма нищо нередно и всичко работи както трябва. След това обаче, недоволствата на геймърите продължиха във форума на Naughty Dog и накрая служителят на студиото Арн Майер е поканил двама от участниците в централата на компанията. Срещата е била осъществена миналия петък и според Майер е била много ползотворна.

Единият от геймърите, който е бил в централата на Naughty Dog, е разкрил подробности за това, което се е случило там. Той е казал, че е останал доволен, а служителите на игралното студио са проявили голямо желание да решат всички проблеми по най-добрия възможен начин. На гостите е била предоставена възможност да играят на модифицирана версия на Uncharted 3, където повечето бъгове са били оправени.

Разработчиците са извършвали промени в системата на живо, по време на игра и са питали геймърите какво мислят за различните елементи от играта.

Вече е сигурно, че кръпка ще излезе, но все още не се знае кога. Арн Майер е помолил гостите на Naughty Dog да не разкриват повече подробности за срещата и бъдещите промени, тъй че остава да очакваме още подробности по въпроса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари