Графиката на The Witcher 3 става дори още по-впечатляваща с този HD мод

0
46

Въпреки големите усилия на CD Projekt Red, графиката на играта The Witcher 3 вече не е толкова удивителна, имайки предвид, че заглавието вече минава две години от първото си издаване.

Фен на играта обаче реши да разработи нов мод, с който The Witcher 3 има по-големи шансове в надпревара с игрите от 2017-та година. Новата компилирана версия на HD Reworked проекта на модъра HalkHoganPL вече е достъпна за изтегляне и изглежда наистина добре.

Допълнението не се опитва цялостно да промени и без това уникалния стил на The Witcher 3. То само подменя старите текстури с идентични, но по-подробни изображения и променя настройката на осветление за по-голяма реалистичност. По-рядко могат да се видят изцяло прерисувани текстури и добавени карти за триизмерност на моделите. Очевидно с мода обикновените материали като дърво, камък и желязо изглеждат много по-естествено на слънчева светлина. Промени върху героите обаче не са правени и Гералт си е все същият.

Въпреки че модът подобрява качеството на The Witcher 3, той е специално оптимизиран, да не натоварва допълнително компютрите. Според HalkHoganPL конфигурации, покриващи минималните изисквания, също ще могат да стартират играта. За да го инсталирате и изпълнявате обаче ще ви е нужно от да имате инсталиран мениджъра на модове Nexus.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за