Множеството гробници в Bloodborne се разделят на вероятно хиляди крипти, които можете да изследвате. Някои отдадени на играта потребители откриха скрити врагове и съкровища и продължават да търсят за още. Други обаче решиха да задълбочат още повече търсенето си и затова отключиха и се разровиха из файловете на играта. Излиза, че там се крият още няколко тъмници, заедно с тестови терени и неизползвани босове.

По-рано този месец най-накрая хакери се вмъкнаха във файловете на Bloodborne и започнаха да душат за нови тайни. Първоначално те намериха колекция от орязани NPC-та и босове, но им трябваше допълнително време на изследване, за да ги сглобят към подобаващите им характеристики и локации. Вождът на групата с име Zullie the Witch разкри кодове (глифове), които се прилагат в играта, за да се намерят неизползваните тъмници. Едно от най-големите открития е кодът „sikgc3sm“, който отключва алтернативна версия на най-големия бос в играта – Присъствието на луната (The Moon Presence). С код arkhv2vs се достига до недовършена арена заедно с огромно куче бос наричано „Великият“. Нито една от тези арени не съдържа фенери, което значи, че можете да се върнете назад лесно.

Изглежда тези стаи са били просто тестови обекти, които разработчиците да изследват. С код 2c8czh8h се влиза в голяма тъмница с различни вариации на чудовища, вероятно за изследване на поведението на изкуствения интелект. Друг код пък води до крипта, пълна само с декор. Демонстрации на всички тайни тъмници може да намерите в YouTube.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за