Дана Ян относно негативизма към The Order

8
28

The Order: 1886 още не е излязла, но винаги намусената част от геймърската общност побърза да я хвърли в кофата за боклук с основанието, че била… къса.

Разбира се, ако не сте чели материалите по медиите в последните дни, то е нормално да се почесвате по главата в недоумение. Да оценяваш нещо по неговата форма, а не по неговото съдържание говори много за зрителя за съжаление, и то не добре.

Именно заради изкуствения шум, който се създаде в последните дни около това, хората в Ready At Dawn сякаш се занимават с всичко друго, но не и с подготовката по премиерата на играта, която е само след два дни.

Говорейки пред Develop, директорът на играта Дана Ян разказва: „Имаме си работа с едно нездраво „хейтване“ по играта, което не се съобразява с нищо. Хората просто търсят нещо, което да намерят да хвърлят по нашата игра, нещо, заради, което да я намразят. Радвам се да чуя мнението на хора, които всъщност са играли играта, какво мислят за нея, за нейното качество. Мисля си, че до голяма степен много хора ще са доволни, че са играли The Order“, споделя той

Всяко голямо заглавие бива подлагано на сериозна инспекция, но спред Ян тук нещата отиват малко по-далеч, отколкото трябва. „Още по-шокиращото е, че цялата тази омраза, се излива за едно заглавие, което е ново, което не е излязло все още даже…„, не скрива учудването си от цялата ситуация той. „Мисля си, че днес е просто толкова лесно да бъдеш негативен и Интернет е новата детска площадка на побойниците“. 

„Изисква се много повече усилия да кажеш нещо положително, отколкото да проявиш негативизъм, и си мисля, че хората с радост се качват на „влака на негативизма“. Аз не искам от хората да станат наши безропотни поддръжници или нещо подобно. Искам те сами да решат какво мислят за играта ни„.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари