Даниел Радклиф и Бил Пакстън ще играят в драма на ВВС за GTA

0
19

Английският актьор Даниел Радклиф, известен с ролята си на Хари Потър от едноименната хитова поредица, ще играе в предстояща драма на ВВС, базирана на Grand Theft Auto.

Към него ще се присъедини Бил Пакстън, който пък ще влезе в ролята на известния адвокат Джак Томпсън, когото геймърите познават от своеобразния кръстоносен поход срещу GTA преди години. Ролята на Пакстън ще бъде като „един мъж, решен да направи каквото може, за да спре възхода на поредицата“.

Радклиф пък ще пресъздаде Сам Хаузър – съосновател на Rockstar Games и сценарист на GTA.

Филмът се нарича Game Changer и ще бъде драматична продукция с продължителност 90 минути.

„Замислен преди всичко като филм за по-възрастна публика, Game Changer разказва историята на противоречията, съпътстващи видео играта Grand Theft Auto, която често се нарича един от най-големите британски успехи в програмирането„, казва ВВС.

„Триумфът на GTA е дело на няколко английски гении, които се познават още от училище. А в сърцето на всичко стои Сам Хаузър. През есента на 2013 г. последната засега част GTA V постигна продажби на стойност 1 милиард долара в първите си 3 дни на пазара, което направи играта най-бързо продаващия се развлекателен продукт в историята„.

Засега все още не се знае кога ще се появи на екран Game Changer.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари