Месец по-рано финансовият мениджър на проекта Star Wars: Battlefront II в Electronic Arts Блейк Йоргенсен коментира: „Едва ли ще искате да видите Дарт Вейдър в розово. Нищо лично спрямо розовото, но не мисля, че това е правилното решение за поддържането на канона“.

Това мнение получихме по време на технологична конференция за гореспоменатата игра, първоначално засягаща фурора с микротранзакциите в нея малко след издаването ѝ. Тогава EA Games реши да ги спре заедно с Loot кутиите, но бързо си промени решението. Един от проблемите в Star Wars: Battlefront II също беше дали тези кутии с плячка би трябвало да съдържат козметични аксесоари и скинове за героите, които „нарушавали канона на Star Wars“.

Сега канонът е нарушен и може да изтеглите скин на Дарт Вейдър в розово. Естествено, благодарение на отдаден фен и играч Destauch, който е решил да оцвети един от най-противоречивите злодеи в историята на франчайза. Можете да свалите мода от страницата в NexusMod и да го стартирате посредством Frosty Mod Manager, ако искате да подкрепите подигравката.

Блейк Йоргенсен адресира и излишността да се направи и скин на Дарт Вейдър в бяло под същия предлог. Естествено, същият потребител реши отново да превърне опасенията на финансовия мениджър в реалност. Даже в описанието на мода сте осведомени: „Внимание! Може да наруши канона!“

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари