Провалът на 2018 г. PlayStation Classic продължава стремителният си полет към дъното. Само два месеца след премиерата на конзолата, ретро системата вече събира прах по рафтовете на магазините. За да се отърват от нея, те са склонни на невероятни промоции – включително и да ви я дадат без пари.

Най-напред, голямата верига Costco вече продава PlayStation Classic за скромните 30 канадски долара. Имайте предвид, че само преди два месеца, пак там PlayStation Classic се продаваше за 130 канадски долара.

Ако 30 канадски долара са ви много, не се притеснявайте, има и по-добра оферта. Ако си купите PS4 конзола – Slim или Pro – тук имате възможност да изберете един безплатен допълнителен аксесоар, който е DualShock 4 контролер или PlayStation Classic.

Точно така, в този случай конзолата става ваша буквално безплатно.

И за да си припомним мащабите на падението, през декември Gamestop не даваше повече от една ретро конзола на клиент, за да няма спекулации и да не се завишава търсенето. Е, в известна степен този проблем вече не съществува, нали?!

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
6 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Глупав народ, български...
Глупав народ, български...

В най-бедната държава в ЕС с най-тъпия и умиращ народ – все още искат 60 евро…

Вова Путин
Вова Путин

едва ли е точно така както си го мислиш … купени са на по-висока цена и са се чудят как да минимизират загубите …

Gancho
Gancho

Най-бедната „по документи“, ама и с най-развитата сива икономика. Всичките бивши соц. „републики“ са така. Не случайно iPhone бе (може би все още е) най-скъп в Унгария от целия свят. Няма нормален човек, който да бачка цял ден за по-малко от 20л. гориво за колата. В бившите соц – само такива. Няма нормален човек, който да работи 1 месец, за да си купи телефон. В България може – викат му на лизинг, защото не било еднократно плащане. Таково готово да плаща същество като българина, рядко се среща. За малко пари хората искат качество, гаранция, информация. Българинът готов да плаща без… Виж още »

bigbang
bigbang

много точен коментар, поздрави.

Надблюдател
Надблюдател

Да точно така е. Докато има балъци ще има и мошенници – не случайно таз дума в източно-европейските (разбирай комунистко-руско влияние) е популярна и произлиза от еврейскоти име Моше. В допълнение на опашката за Айфони имаше много странни хора : елечето на баба му (явно няма кинти за купечка дреха) с вълнени чорапи пак от баба и джапанки се реди на опашка за лизинк за смартфон на цена от 2000 лева – определено нещо не беше на ред. А и малко интересна логика : 2000 лева това са 400 лева ДДС следователно опашка от 100 такива индивида на нашето общество… Виж още »

ppp
ppp

Само някой олигофрен може да даде 200 лева за поредния боклук на Сони, има 150 пъти по-производителни ПЦ-та за същите пари, на което може да си запишеш емулаторна ОС и да си играеш PS1 + още 15 емулатора, така, че да си чупят главите.

лов на шарани
лов на шарани

Лакомниците видяха успеха на Нинтендо с двете ревизии на ретро конзолите и си мислеха, че могат и те да съберат кинтите от дъртата фен маса. Е да ама първите се занимават с това от 1960-та, а вторите 1994.

Danny
Danny

Но вторите произвеждат най продаваната конзола а първите само наблюдават 🙂

лов на шарани
лов на шарани

Фен базата и заглавията за двете конзоли са съвсем различни. Миналата година Нинтендо заведе иск срещу двата най-големи сайта за емулатори и те махнаха заглавията им, докато за PS скоро ще може да се емулират повечето заглавия за тройката. И ако говорим в числа: „общите продажби на всички конзоли на Nintendo към момента възлизат на около 727, 65 милиона копия.“ , а тези на PS са 525,2 милиона. Повече инфо тук: https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/nintendo-%D0%B7%D0%B0-35-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%BE%D1%82-700-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE-291027.html

bigbang
bigbang

за да избереш PS Classic пред DualShock 4 трябва да си меко казано прост.