Два милиона души са взели участие в бетата на The Old Republic

3
37

Игралната компания EA съобщи, че в бета тестовете на дългоочакваната онлайн игра The Old Republic са взели участие два милиона геймъри. Заглавието е базирано на франчайза Междузвездни войни и трябва да направи своя официален дебют след две седмици, предаде Eurogamer.

През последния уикенд, който в Съединените щати беше празничен, в сървърите на The Old Republic са влезли да играят 750 хиляди души. По време на почивните петък, събота и неделя всеки от влезлите играчи е прекарал средно по 12 часа в игра. В най-пиковия период на бета тестовете е регистрирано максимално ниво от едновременно влезли играчи, възлизащо на четвърт милион души.

The Old Republic тръгва официално на 20 декември и се очаква да пожъне голям успех, застрашавайки другите играчи на пазара в областта на MMO забавленията. Издател на заглавието е EA. Компанията е съобщила, че за да излезе цялата работа на печалба са нужни поне 500 хиляди геймъри, които плащат абонамент за участие в най-новата игра по мотиви от Междузвездни войни. Ако бъдат събрани един милион плащащи играчи печалбата вече ще бъде значителна, показват сметките на участниците в изготвянето и дистрибуцията на заглавието.

Точната сума, която е похарчена за разработката на The Old Republic не е известна, но се предполага, че тя надхвърля 300 милиона долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари