Демонстрация на отворения свят на Dynasty Warriors 9 е показана в ново видео

0
10

Още от анонса на разработването на отворен свят на очакваната екшън игра Dynasty Warriors много фенове се заинтересуваха живо какъв точно е механизма на такава нова придобивка за франчайза.

Изглежда най-после имаме отговорите с видеоклип от наскоро състоялата се China Joy конференция на Sony. На нея самите програмисти от студио Omega Force представиха първите кадри от геймплея на очакваното заглавие. Шестминутният видеоклип е публикуван от гейминг сайта Gematsu в YouTube.

Аналогично на предишните части, Dynasty Warriors 9 също е ориентирана около събитията през войната на трите кралства в Древен Китай. Армиите на Ву, Шу и Уеи се надпреварват за контрол върху цялата територия и всяка страна търси одобрението на селяните и ресурси за нейното благосъстояние. В тази игра обаче акцент се хвърля главно върху движението и изследването на света в сравнение с предишните части, в които действието е разделено и изолирано в отделни нива. Представа за големия мащаб на света добиваме в началото на видеото, когато Гуан Ю (войн от армията на Шу) оглежда терена от ключова локация за играта. След това действието достига очакван за Dynasty Warriors франчайза горещ екшън и неравностойни битки.

Dynasty Warriors 9 първоначално ще излезе за PlayStation 4 в Япония и по-късно в западните страни. Официална дата на издаване все още не е известна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за