Valve публикуваха редовната си класация за най-добре продавалите се игри през седмицата. Очаквано на върха няма промени, като първа в списъка е Valheim, следвана от Valve Index VR Kit и ктайската ролева игра Tale of Immortal – последните две игри са си разменили местата в сравнение с по-миналата седмица. Това, което следва обаче е интересното.

На седмо място са поставени предварителните поръчки за Outriders. Това е първия път, в който играта попада в този списък и в това няма нищо случайно. До премиерата на играта остава още месец и интереса към нея е провокиран не от друго, а от издаденото наскоро демо към играта от страна на People Can Fly. В същото време обаче, ако човек се зачете в коментарите ще види, че хората, решили да споделят мнението си от видяното, не са особено впечатлени. Но разбира се това са просто коментари и както знаем, не всичко, което лети в Интернет, се яде.

Не е никаква изненада присъствието на Persona 5 Strikers, която излезе наскоро. Леко объркващо е това, че играта заема пето и шесто място, но както посочват от Blues News, причината за това е вероятно защото са отбелязани различните ѝ издание. Присъствието на играта тук издава голямото желание на много PC геймъри да видят игрите от поредицата за персонални компютри и дано Sega оценят това желание по достойнство.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари