Детайли за оръжията в Borderlands 2

0
21

През тази седмица стана ясно, че в прясно обявената Borderlands 2 ще има няколко производителя на оръжия, като всеки от тях ще има уникален стил. По този начин играчите веднага ще могат да разберат с какво оръжие си имат работа и според външния му вид да преценят какви качества притежава то.

Бандитите в играта практически си сглобяват сами въоръжението, използвайки всичко, което им попадне в ръцете.Стъклените бутилки на техните пушки служат за оптически мерник, винтът в предната част на цевта е мерник и прочее. Техните оръжия имат най-много място за патрони в пълнителите, но пък им трябва повече време за презареждане.

Името на компанията Hyperion трябва да е познато на всички фенове на оригиналната игра – тя е създател на робота Claptrap. Оръжията, които се произвеждат от нея, са с характерен жълто-бял цвят .

Vladof произвеждат най-високоскоростните оръжия, продукцията на Jakobs прилича на микс между пистолетите от Дивия Запад и оръжията от периода на Втората световна война и нанасят сравнително големи щети на врага.

Списанието GameInformer, което публикува тази информация, споменава също за производители като Tediore, Torgue и Maliwan.

Borderlands 2 вероятно ще излезе през следващата финансова година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за