Детайли относно Assassin’s Creed: Valhalla: играта ще е по-кратка от Odyssey

0
308

Най-вероятно сте дочули за анонса на новата Assassin’s Creed: Valhalla и сте си помислили: още една епично дълга игра. Разработчиците от Ubisoft обаче споделиха, че са получили остра критика от феновете поради прекомерната всеобхватност на Odyssey. Затова Valhalla няма да е толкова дълга за изиграване като предшественика си.

Различни източници сочат, че Assassin’s Creed: Valhalla ще включва в себе си част от Норвегия и Четирите британски кралства. Малек Тефаха от студиото на Ubisoft в Близкия изток сподели, че това не означава непременно стотици часове игра. Завеждащият филиала по комуникации сподели новината в Twitter. Не се знае всъщност колко дълга ще е историята все още, но според сценаристите тя ще бъде иновативна по структура. Фактически още в началото на играта, когато избирате дали да играете с мъж или жена, ще е основополагащо за целия последвал сюжет.

На принципа на другите Assassin’s Creed игри, ще можете да посещавате различни световни забележителности във Valhalla. Засега Стоунхендж е голямата звезда за тазгодишното заглавие, но ние искрено се надяваме да се разкрие и естествената красота на Островите с Пътя на гигантите. Assassin’s Creed: Valhalla ще дебютира по празниците на персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One (и ексклузивно на техните наследници). Днес се очаква да видим и геймплей тийзър на презентацията на Xbox.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари