Деца и родители ще премерят сили в Legion Gaming Event, организиран от Lenovo

0
174

За трета поредна година Lenovo организира Legion Gaming Event, в който ще могат да се включат деца, родители и всички фенове на гейминга.

Турнирът ще се проведе на 5-ти октомври от 14:00ч. в Lenovo Exclusive Store, който се намира в Paradise Center, София. Водещ на събитието ще е NoThx (Константин Канев), с който участниците ще имат възможността да се потопят в екстремни битки със супер мощните Legion машини. Той ще представи и част от геймърското портфолио на Legion – Legion Y540 и Y740, монитор Y27GQ и др., като те ще могат да се тестват на място.

Предвидени са няколко мини турнира – деца срещу деца, деца срещу родители и състезание с NoThx.

Специални гости ще бъдат момчетата от Vrkolak team, които ще запознаят децата с това какво е необходимо, за да са в перфектна подготовка за гейминг приключенията и какви умения могат да развият чрез игрите. Техният екип ще съблюдава провеждането на състезанията.

Организаторите са подготвили много изненади и награди за участниците.

В събитието ще участват и атрактивни Cosplаyer-и, превъплътени в познати герои от Windrunner, Borderlands 2 и Thor Ragnarok, с които присъстващите ще могат да си направят уникални снимки. В тях е и ключът за състезанието – пъзел от три части с герoи на Legion, който участници  ще трябва да сглобят, за да се регистрират за турнирите. След 12:30ч. двама от Cosplаyer-ите ще се намират на ет. 1 и ет. 2 в Paradise Center, а третият ще очаква гейминг любителите в магазина на Lenovo на ет.0.

Има възможност и за предварителна регистрация за участие в предстоящото състезание. Необходимо е само да се изпратят имената на участниците на e-mail: [email protected]

Следете актуална информация за Legion Gaming Event във FB страницата на събитието тук.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари