Дженифър Лопес промотира нова мобилна игра на име Dance Pad

0
79

Дженифър Лопес промотира нова мобилна игра, която носи името Dance Pad. Играта, дело на компанията Moonshark, която се финансира от Холивуд, би могла да се определи най-добре като „танци за пръстите“. Играчите трябва да поддържат ритъма на танца натискайки правилните бийтове с пръстите си. Dance Pad, в този смисъл, е мобилният еквивалент на играта Dance Dance Revolution, където обаче бийтовете се удрят с крака.

Играта е дело на няколко студента от университета USC, които се вдъхновили от клипчета в YouTube показващи брейк танци с пръсти. Благодарение на Дженифър Лопес те сега ще успеят да извадят продукта си от учебната лаборатория. Джей Ло обаче не е единствената звезда подкрепяща играта. В текущата й видео реклама се включва и един от най-известните отбори по брейк танци в Америка – Jabbawockeez.

Компанията, която издава играта – Moonshark – цели много повече от това просто да накара хората да я играят. Идеята им е по-мабащна – те искат да създадат „общество, в което хората ще обличат пръстите си в различни дрехи и ще заснемат танците си, качвайки ги след това в YouTube.“ Потребителите, които направят това, ще имат възможност да участват в томбола, като наградата е среща с някои от артистите, които промотират играта (но не и Дженифър Лопес).

Играта ще позволява избор от 30 различни банди и изпълнители, сред които The Bangerz, ретро соул певецът Мейър Хоуторн, рок групата Vintage Trouble и DJ-ят Blaqstarr.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари