Джеф Каплан, дългогодишен служител на Blizzard и настоящ игрови директор на Overwatch, обяви, че напуска компанията след години прекарани в нея.

„Напускам Blizzard Entertainment след удивителни години. Да мога да създавам светове и герои за една толкова чувствителна публика беше истинска чест, която се случва веднъж в живота. Искам да изразя дълбокото си признание на всички в Blizzard, които подкрепяха нашите игри, нашите екипи и нашите играчи. Но искам да отправя специална благодарност към прекрасните разработчици, които споделиха това съзидателно пътешествие с мен“, пише Каплан в емоционална публикация на страниците на сайта на Blizzard.

Настоящата позиция на Каплан ще бъде поета именно от един от тези разработчици, на които той благодари – Аарън Келер, който ще продължи да е игрови директор, както на Overwatch, така и на Overwatch . Със своите години, прекарани в редиците на Blizzard, Келер също е ветеран в студиото, като работи по оригиналния World of Warcraft, а за последно изпълнява ролята на помощник-директор на Overwatch.

„Макар и да нямам претенцията, че ще мога да постигна направеното от Джим, то аз искам да кажа, че съм развълнуван да вляза в ролята на директор и да продължа да съм част от един екип, който влага душата си, своя талант и се е фокусирал изцяло над следващата игра от света на Overwatch. За мен е чест да продължа да служа на тази невероятна общност“, споделя на свой ред Келер. Що се отнася до Каплан, той не споменава какви са му плановете за бъдещето.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари