Джон Смедли основа свое собствено студио

1
16


Бившият президент на Daybreak Джон Смедли създаде нова компания. Това стана ясно от Facebook профила на бившият шеф на студиото зад H1Z1. Все oще не се знае нищо за новото начинание на Смедли, но все пак той допълва публикацията си с това, че скоро ще предостави подробности.

Смедли не е обновил много профила си в социалната мрежа, където той е посочен като президент на Daybreak. Той напусна студиото след мини-скандал, който го изправи лице в лице срещу хакерската групировка Lizard Squad. Хакерите атакуваха бившия шеф на Sony Online Entertainment и Daybreak, компрометирайки регистрациите му в социални мрежи и публикувайки обиди към него. Освен това, те приземиха самолет, на който беше самият Смедли. Това явно преля чашата за него и той се изказа негативно към един от хората, причинили му всичко това. Самият хакер пък се отърва, поне засега, с условна присъда. Последваха DDoS атаки към сървърите на няколко игри на Daybreak, което изкара в офлайн режим тези заглавия на студиото.

Впоследствие, Смедли напусна своя пост и изтри регистрациите си в Reddit и Twitter. Малко по-късно той възстанови профила се във втората социална мрежа.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари