Джон Смедли се оттегли от шефския пост в Daybreak

1
27


Джон Смедли се оттегля от поста си на изпълнителен директор на Daybreak Game Company, съобщо представител на студиото. Очаква се Смедли да остане Daybreak, макар и засега да не е известно какви ще са новите му отговорности.

„Мога да потвърдя, че Джон Смедли ще бъде встрани от компанията за известно време, но не е сигурно след това каква ще е новата му позиция“, заявил за VentureBeat говорител на компанията. Той е обещал да внесе повече подробности скоро.

Преди няколко седмици, Смедли заплаши да се обърне към съда относно хакерската групировка Lizard Squad за това, че те са откраднали негови лични данни и са приземили принудително самолета, в който се е возил, след като са отправили заплаха за поставена бомба на борда му. След изказванията му в социалната мрежа Twitter, сървъри на студиото бяха подложени на мощни DDoS атаки от страна на хакерите. Скоро след това, Смедли се оттегли от социалните мрежи Twitter и Reddit. Очаква се новият шеф на студиото да е настоящият оперативен мениджър на Daybreak Ръсел Шанкс.

След оттеглянето на Смедли от поста му, може смело да заявим и крайния резултат: Lizard Squad – 3, Джон Смедли – 0.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари