Разработвана в продължение на девет години, след неколкократни забавяния и прекъсвания, най-после тази година ще видим появата на The Last Guardian. Мнозина очакват с нетърпение дебюта на играта и отзивите за нея. Вземайки предвид почти митичния ѝ статус, това не е заучудване. За да бъде отбелязана подобаващо появата ѝ, директорът на играта Фумито Уеда публикува прочувствено послание към хората, които възнамеряват да си закупят копие на The Last Guardian, което е цитирано от Eurogamer. Ето го и него:

„Скъпи авантюристи,
Дългото чакане вече мина и аз получавам честа (и облекчението!) да знам, че The Last Guardian е вече в ръцете ви. Когато стартирахме работа по играта, имах желанието да се възползвам от постигнатото с ICO и Shadow of the Colossus и да надградя постигнатото, така че това да представлява един вид сборен албум с най-големите хитове. За нещстие, както знаете, сблъскахме се с някои трудности и обрати по пътя си и излизането на играта отне повече време от очакваното. Все пак, в крайна сметка се получи това, че подобно на ICO и Shadow of the Colossus, The Last Guardian се превърна в преживяване, каквото няма досега. Докато играете, намерете време да се поспрете и да разгледате средата около вас, докато вървите по стъпките на тези двама необичайни другари. И определено няма да пропуснете края му! Заедно с екипа, работил по играта се надяваме, че ще си изкарате прекрасно с The Last Guardian. Нищо друго не би ни направило по щастливи“, завършва посланието си Уеда.

Играта излиза на 06.12.2016г. за PS4


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари