Днес излиза експанжънът на Skyrim Dawnguard

0
18

Дори играчите на игри, чиято оригинална версия може да ни отнеме най-малко сто часа, винаги се радват на експанжъни. Изглежда този сезон се очертава да бъде доста приятен в това отношение. Първата победа е на почитателите на Mass Effect 3, които недоволстваха относно края на играта и сега ще получат чисто нов край благодарение на експанжъна Extended Cut.

Другите, които имат повод за радоста, са феновете на Skyrim. От днес тези от тях, които играят играта на Xbox 360 ще могат да си изтеглят експанжъна Dawnguard. От Bethesda обещават „от 10 до 20 часа ново съдържание“.

Експанжънът ще ни предложи избор от две раси – летящи, трансформиращи се Vampire Lord-ове, които ще имат способността да призовават горгони в помощ или членове на Dawnguard – пазители, чиято мисия е да се борят срещу тези вампири. Както Vampire Lord-овете, така и върколаците ще имат нови умения, а членовете на Dawnguard ще ползват арбалети и ще могат да създават нови и полезни предмети. Същите тези членове ще имат възможността да изследват едно ново измерение, в което са заточени души, на име Soul Cairn.

В англоговорящите страни, експанжънът може да се изтегли още днес срещу 1600 Microsoft точки ($20). Френските, италианските, немските и испанските играчи обаче ще трябва да почакат поне до средата на юли. Същото се отнася и за притежателите на конзолата PlayStation 3, както и тези, които предпочитат да играят на компютъра. Те ще получат експанжъна след около 30 дни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари